Termékeink

VIP plasztikkártya

Az exkluzív megjelenésű plasztikkártyák segítségével feledhetetlenné teheti ügyfelei vagy vendégei élményét! Egy elegáns klub, vendéglátóhely vagy szórakozóhely csak egyedi és különleges kártyákkal adhatja meg azoknak a kivételes látogatóknak, akik méltányolják a VIP plasztikkártya rejtett értékeit. Ön is erősítheti ügyfélkörének bizalmát és elkötelezettségét egy mutatós VIP kártyával, melyre személyre szabott jogosultságokat is fel lehet tüntetni.

A választható plasztikkártya alapanyagok közül a 760 mikron vastagságú (bankkártya minőségű) kártya kiemelkedő tartósságot és minőséget kínál. Ha inkább vékonyabb alapanyagot preferál, válassza a 440 mikron vastagságú lehetőséget. Emellett rendelkezésre állnak újrahasznosított karton alapanyagok is: 720 grammos és 350 grammos változatokban, melyek környezetbarát megoldást nyújtanak. Választható még a 350 grammos műnyomó karton is.

A VIP plasztikkártya felületét dombornyomással, aranyozott vagy mágnescsíkos kivitelben is testreszabhatja, ugyanakkor ne hagyja ki a modern technológiák előnyeit sem! A QR-kód és az RFID chip lehetőségei további funkcionális értékeket adnak a kártyáknak.

A színek terén is széles skálán választhat: elérhető a hagyományos fehér, átlátszó, ezüst vagy arany alap, valamint különféle metál alapok is.

Ha még személyre szabottabb megoldásokat keres, kérhet specifikus tulajdonságokat, mint például változó kezelést QR-kóddal, vonalkóddal vagy szöveges változókkal, vagy olyan egyedi lehetőségeket, mint a dombornyomás, arany vagy ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram vagy lyukasztás.

Ne tétovázzon, válassza a prémium minőségű plasztikkártyákat, és tegye még emlékezetesebbé ügyfelei vagy vendégei élményét! Rendelje meg most, és bízza ránk a kártyanyomtatás és kártyakészítés feladatát!

  • Fényes vagy matt felülettel kérhető
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„VIP plasztikkártya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…