Termékeink

Városkártya

A városi turizmus fejlesztésében egyre elismertebb és népszerűbb a városkártya. Ez a plasztikkártya nem csak kedvezményekre jogosít, hanem éttermekben, múzeumokban, rendezvényeken és a tömegközlekedésben is használható. Emellett a városkártya hatékony marketing eszköz is, amely teljes mértékben testre szabható. Az egyedi megjelenés és formatervezés kiemelkedő lehetőségeket rejt magában. A városkártya valósággal forradalmi marketing eszköz, amely erős reklámpotenciállal rendelkezik, és értéket ad a városnak.

Választható különböző plasztikkártya alapanyagok közül, mint például a 760 mikron vastagságú (bankkártya minőségű) kártya, amely kivételes tartósságot és minőséget kínál. Vagy választhat a vékonyabb, 440 mikron vastagságú kártya közül. Emellett elérhetőek környezetbarát karton alapanyagok is: 720 grammos újrahasznosított vagy 350 grammos műnyomó karton.

A kártya felületét dombornyomással, aranyozott vagy mágnescsíkos kivitelben is testreszabhatja, de ne hagyja figyelmen kívül a modern technológiák előnyeit sem! A QR-kód és az RFID chip további funkcionális lehetőségeket nyitnak meg a kártyák számára.

Széles választék áll rendelkezésre a színek terén is: választhat hagyományos fehér, átlátszó, ezüst vagy arany alapot, valamint különféle metál alapokat is.

Ha még személyre szabottabb megoldásokat keres, kérhet specifikus tulajdonságokat, mint például változó kezelés (QR-kód vagy RFID chip mellett), vonalkódok, szöveges változók, vagy olyan különlegességek, mint dombornyomás, arany vagy ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram vagy lyukasztás.

Bízza ránk a prémium minőségű plasztikkártyák gyártását, és tegye még emlékezetesebbé ügyfeleinek vagy vendégeinek élményét! Rendelje meg most, és bízza ránk a kártyanyomtatás és kártyakészítés feladatát! Legyen részese a városkártya által nyújtott innovációnak és hatékonyságnak, és emelje a városi turizmus színvonalát!

  • Fényes vagy matt felülettel kérhető
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Városkártya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…