Termékeink

Üres plasztikkártya

Termékeink gazdag színválasztékot és egyedi igényekre való odafigyelést kínálnak, így üres plasztikkártyáink ideális alapot teremtenek az egyéni koncepciók és tervek megvalósításához.

A kártyák színe teljes mértékben testreszabható, és választható fényes vagy matt felületű változat is. Továbbá számos kialakítási elem közül lehet választani annak érdekében, hogy a kártya pontos funkcionalitását elérjük. A kártyaalapanyagok között megtalálhatók a bankkártya minőségű, vastagabb és vékonyabb alapanyagok, valamint környezettudatos döntésre törekedve választhatók az újrahasznosított kartonok is. A felületkezelés tekintetében választható a fényes laminálás, a matt laminálás, valamint a laminálás nélküli lehetőség. Színválaszték terén számos opció áll rendelkezésre, a hagyományos fehér, átlátszó, ezüst vagy arany alapok mellett pedig választhatók különböző metál alapok is.

Speciális tulajdonságokra van szüksége? Válasszon RFID chippel ellátott kártyákat, és bővítse felhasználási lehetőségeit változó kezelési opciókkal, mint QR-kódok, vonalkódok vagy szöveges változók. Egyedivé varázsolhatja kártyáit dombornyomással, arany vagy ezüst felülnyomással, pantone nyomással (PMS), formalakkozással, aláíráscsíkkal, mágnescsíkkal, lekaparható réteggel, hologrammal vagy akár lyukasztással.

Az üres plasztikkártyák segítségével valósítsa meg saját ötleteit, amelyek valóban különlegessé és egyedivé teszik kártyáit! A kreativitásával és egyediségével kiemelheti cégét vagy szervezetét, és vonzóvá teheti a felhasználók számára a nyomtatható plasztikkártyákat

  • Fényes vagy matt felülettel kérhető
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Üres plasztikkártya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…