Termékeink

Törhető kulcskártya

A törhető kulcskártya kiemelkedő választás a vállalkozásoknak, amelyek hatékony módon szeretnék növelni ügyfélszámukat és bevételüket. Az újszerű plasztikkártya nem csak rendkívül praktikus, hanem kis méretének köszönhetően könnyedén hordozható, legyen az a kulcscsomón, telefonon, táskán vagy akár nyakpántra rögzítve.

Ez a sportbérlet testreszabható funkciókkal rendelhető meg, így minden létesítmény személyre szabhatja. Az edzőteremtől az uszodáig, a sípályától a jégcsarnokig minden hely számára tökéletes megoldás lehet, hogy kihangsúlyozza és jutalmazza hűséges látogatóit.

A kártya anyagai között megtalálható a masszív 760 mikronos bankkártya minőségű kártya és a vékonyabb 440 mikronos variáció. Környezettudatos alternatívaként elérhető az újrahasznosított karton: a 720 és 350 gramm változatok, valamint a 350 gramm műnyomó karton.

A kártyák tartóssága és kivitelezése kiemelt. A fényes és matt laminálás erősíti és védi a felületet, de ha az eredeti alapszínt és érzetet szeretnénk megőrizni, választhatjuk a laminálás nélküli opciót.

Az arany és ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram vagy lyukasztás további kreatív lehetőségeket kínál, így a sportbérlet egyedi és megjegyezhető lesz a vendégek számára.

A plasztik sportbérlet tehát sokkal több, mint egy egyszerű jegy, egy sokoldalú és értékes dokumentum, amely kényelmet, biztonságot és különleges előnyöket nyújt a sportlétesítmények gyakori látogatóinak. Válassza a plasztikkártyát a sportbérletéhez, és hozzon létre egyedi és stílusos bérleteket, amelyek javítják a vendégek elégedettségét és hűségét!

  • Fényes vagy matt felülettel kérhető
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Törhető kulcskártya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…