Termékeink

Tok kis nyílással + insert (T-12)

A plasztikkártya tartók kényelmes és biztonságos tárolást biztosítanak a kártyáknak. Ezek a tartók lehetővé teszik a kártyák könnyű elhelyezését és bemutatását, miközben egyedi designnal rendelkeznek, így stílusos megjelenést kölcsönöznek a kártyáknak.

A plasztikkártya tartók kialakítása lehetővé teszi a kártyák könnyű elhelyezését és tárolását. A tartó jobb oldalán található nyílás lehetővé teszi a plasztikkártya egyszerű és gyors elhelyezését. Ezáltal a kártyák könnyedén hozzáférhetőek maradnak, miközben biztonságban vannak a tartóban.

A kártyatartó tartalmaz egy "insert" nevű kartont, amelyre a plasztikkártyát helyezzük, majd ezt a védő tokba csúsztatjuk. Ennek eredményeként a kártya stabilitása és biztonsága garantált. Az insert továbbá lehetővé teszi a kártya könnyű cseréjét és bemutatását.

Ezek a kártyatartók egyedi grafikai lehetőséget kínálnak a felhasználóknak. Mindkét oldalon személyre szabott design jelenhet meg a kártyatartón, így a kártyák stílusos és egyedileg megtervezett megjelenést kapnak. Ezáltal a tartó nemcsak praktikus, de esztétikus és személyre szabott megoldást nyújt a plasztikkártyák tárolására és bemutatására.

Összességében a plasztikkártya tartók ideális megoldást jelentenek a plasztikkártyák tárolására és bemutatására. Könnyedén befűzhető designjuk és egyedi grafikai lehetőségeik révén praktikus és esztétikus módon biztosítanak tárolási és bemutatási lehetőséget a plasztikkártyáknak.

  • Prémium felület nemesítéssel
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tok kis nyílással + insert (T-12)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…