Termékeink

Tagsági kártya

A tagsági kártya fontos része minden szervezetnek és egyesületnek. Nemcsak azonosításra, hanem a presztízs növelésére és a közösség összetartozásának erősítésére is szolgál. Az egyedi és látványos tagsági kártyák tervezése kiemelten fontos, hogy értékes és esztétikus emlékeket nyújtsanak a hűséges tagoknak.

Minden szervezet és egyesület sajátos jellemzőkkel és értékekkel rendelkezik, melyeket tagsági kártyáikon szeretnének kifejezni. A kreatív és kifinomult megoldásokkal, valamint a legkorszerűbb technológiákkal felvértezett csapat kész az egyesületek tagsági kártyáinak tervezésére, hogy azok hűen tükrözzék az általuk képviselt értékeket és célokat. Az egyedi grafikai elemekkel ellátott, látványos tagsági kártyák nem csak praktikusak, hanem büszkeséggel is töltik el a tagokat.

A különböző plasztikkártya alapanyagok között megtalálható a bankkártya minőségű, vastagabb 760 mikron vastagságú kártya, valamint a vékonyabb 440 mikronos alapanyag. Környezettudatos döntésre törekedve választhatók az újrahasznosított kartonok is, ahol elérhető a 720 és 350 grammos variáció, illetve a 350 grammos műnyomó karton.

A kártyák tartóssága és megjelenése kiemelt fontosságú. A fényes és matt laminálás lehetőséget nyújt a kártyák felületének erősítésére és védelmére, de azok, akik az eredeti alapanyag színét szeretnék megtartani, választhatják a laminálás nélküli opciót.

A tagsági kártyák egyedi azonosítóval ellátott RFID chippel is készülhetnek, ami könnyű és biztonságos hozzáférést tesz lehetővé az egyesületi területekre és eseményekre. A változó kezelés lehetőséget ad a kártyák személyre szabott megjelenítésére, például QR-kódok vagy vonalkódok alkalmazásával. A kártyák dombornyomása, arany és ezüst felülnyomása, pantone nyomása (PMS), formalakkozása, aláíráscsíkja, mágnescsíkja, lekaparható rétege, hologramja és lyukasztása pedig további kreatív lehetőségeket kínál a tagsági kártyák tervezéséhez és megjelenítéséhez.

A tagsági kártyák segítségével erősítheti szervezetük közösségét és tegye emlékezetessé a tagok számára az egyesületükhöz való tartozást. A kreativitásukkal és tapasztalatukkal segítenek megvalósítani az egyedi és látványos tagsági kártyák elképzeléseit, melyek hűség és büszkeség forrásai lehetnek a tagok számára.

  • Fényes vagy matt felülettel kérhető
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tagsági kártya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…