Termékeink

RFID nyomtatható kártya

Az RFID kártya egy újítás az intelligens kártyák világában, amely nemcsak adatok tárolására szolgál, hanem hatékonyan kezeli és védi azokat. A plasztikkártya használata már a legfiatalabb generáció igényeinek is megfelel, és egyre elterjedtebb a mindennapi életben. A kártyák használata széleskörű, diákigazolványoktól a fizetési kártyákig terjed, elősegítve az ügyintézést és vásárlást. Az üzleti szektorban is egyre gyakoribbak, és vállalkozások számára érdemes ilyen innovatív és intelligens megoldásokkal, mint az RFID kártya, kiemelkedniük a versenytársak közül.

Az RFID nyomtatható kártya testreszabható kinézetével is kitűnő választás. Választható a fényes vagy matt felület, valamint számos kialakítási elemmel variálható, hogy pontosan a kártya funkcionalitását elérje. A kártya anyagát tekintve választható bankkártya minőségű plasztikkártya, valamint vékonyabb, újrahasznosított karton opció is elérhető. A kártya megjelenését tovább formálhatja a felületkezelés, valamint színes változatok is rendelkezésre állnak, mint például átlátszó, ezüst, arany vagy különböző metál színek.

Az RFID kártya kiemelkedő tulajdonsága a könnyű azonosítás és adatkezelés. Modern technológiájának köszönhetően gyorsan és egyszerűen használhatók, valamint számos specifikus tulajdonsággal testre szabhatók, például változó kezelés, dombornyomás, arany és ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram és lyukasztás. Ezekkel az opciókkal az RFID nyomtatható kártya nemcsak adatok tárolására szolgál, hanem egyedülálló megjelenésével és innovatív tulajdonságaival hozzájárulhat vállalatának sikeréhez és vonzerejéhez, kitűnve a versenytársak közül.

  • Fényes vagy matt felülettel kérhető
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RFID nyomtatható kártya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…