Termékeink

RFID kártya

Az RFID kártya az új generációs intelligens kártyák kiemelkedő eleme. Nemcsak tárolja az adatokat, hanem hatékonyan kezeli és védi azokat is. Az információ ereje kritikus, és ezzel a plasztikkártya segítségével a legfiatalabb generációval is lépést tarthatunk. Már diákigazolványokban és fizetési kártyákban is megtalálhatók, megkönnyítve az ügyintézést és vásárlást. Üzleti világunkban és mindennapjainkban egyre elterjedtebbek, így vállalatának érdemes vonzóvá tennie magát üzleti partnerei és leendő munkavállalói előtt innovatív és intelligens megoldással, mint az RFID kártya.

A kártya anyagát tekintve választhatja a 760 mikron vastagságú bankkártya minőségű plasztikkártyát, amely tartósságot és minőséget garantál. Emellett elérhető a vékonyabb 440 mikronos lehetőség is. Továbbá újrahasznosított karton is választható, mint a 720 vagy 350 gramm változatok, valamint a 350 gramm műnyomó karton.

A kártya megjelenését tovább testre szabhatja a felületkezeléssel. A fényes laminálás ragyogó és vonzó megjelenést kölcsönöz, míg a matt laminálás diszkrétebb és elegánsabb hatást eredményez. Ha természetesebb megjelenést szeretne, választhatja a laminálás nélküli felületet.

A plasztikkártya színe is szerepet játszik vonzerejében. A hagyományos fehér alap lehet klasszikus választás, míg az átlátszó, ezüst vagy arany alapok, valamint különféle metál színek egyedibb kinézetet adhatnak.

Az RFID kártya kiemelkedő tulajdonsága a könnyű azonosítás és adatkezelés. Technológiája révén a kártyák gyorsan és egyszerűen használhatók. A kártyát további specifikus tulajdonságokkal is testre szabhatja az üzleti igények szerint, mint például változó kezelés, dombornyomás, arany és ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram és lyukasztás. Ezekkel az opciókkal az RFID plasztikkártya nem csupán adatok tárolására szolgál, hanem egyedülálló megjelenésével és innovatív tulajdonságaival hozzájárulhat vállalatának sikeréhez és vonzerejéhez.

  • Fényes vagy matt felülettel kérhető
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RFID kártya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…