Termékeink

Pontgyűjtő kártya

Az emberek pénztárcáiban gyakran található pontgyűjtő kártya, mely sokak számára hasznosnak bizonyul mindennapi vásárlásaik során. Azonban kevesen ismerik fel a rejtett lehetőséget, melyet ez a kártya nyújthat a vállalkozások számára. A plasztikkártya rendkívül hatékony eszköz, mellyel a vállalatok szorosabb kapcsolatot építhetnek ki vásárlóikkal, növelhetik az ügyfélhűséget és az elkötelezettséget is.

A plasztikkártya felületén egyedi grafika, céglogó és szlogen elhelyezése lehetséges, így nem csupán azonosítóként, hanem a vállalkozás arculatának élő példányaként is szolgál. Az innovatív és vonzó megjelenés nemcsak praktikussá, hanem emlékezetessé és figyelemfelkeltővé is teszi a kártyát, erősítve ezzel a vállalat brandjét.

A kártya alapanyagai között bankkártya minőségű vastagabb 760 mikron és vékonyabb 440 mikron alapanyag is szerepel, valamint környezettudatos alternatívát jelenthet a 720 grammos újrahasznosított karton és a 350 grammos újrahasznosított karton. Emellett rendelhető még 350 grammos műnyomó karton is.

A kártya felületkezelése is fontos tényező. A fényes laminálás és a matt laminálás mellett választható a laminálás nélküli opció is azoknak, akik szeretnék az eredeti anyagot és színt megőrizni.

A választható színek palettájában megtalálható a hagyományos fehér alap, átlátszó, ezüst, arany és különböző metál alapok, melyek még exkluzívabb megjelenést biztosítanak a kártyáknak.

A pontgyűjtő plasztikkártya egyéb tulajdonságai is testre szabhatók. Az RFID chip lehetővé teszi az elektronikus azonosítást, valamint változó kezeléssel egyedi QR-kódokat, vonalkódokat vagy szöveges változókat is elhelyezhetünk rajta. A dombornyomás, arany és ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram és lyukasztás további lehetőségeket nyújtanak az egyedi megjelenés és funkcionalitás terén.

Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, és tegye az azonosító kártyát rendkívül hatékony marketing eszközzé, amely nemcsak emeli vállalkozása presztízsét, de erőteljesebb kapcsolatot is kialakít vásárlóival!

  • Fényes vagy matt felülettel kérhető
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pontgyűjtő kártya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…