Termékeink

Párna doboz (T-09)

A párna doboz kiváló választás plasztikkártya termékek csomagolásához. Ez a doboz nemcsak praktikus, hanem ideális marketing lehetőséget is kínál, hiszen lehetővé teszi az egyedi nyomtatott grafika alkalmazását. A 15 x 65 mm-es mérete tökéletesen illeszkedik a plasztikkártyákhoz, és megfelelő védelmet nyújt számukra.

A Párna Doboza rendkívül praktikus megoldás a plasztikkártyák csomagolására. Az egyedi mérete lehetővé teszi, hogy szorosan illeszkedjen a kártyákhoz anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el. Emellett a doboz formája könnyű hozzáférést biztosít a kártyákhoz, így a vásárlók könnyedén kivehetik és visszahelyezhetik azokat anélkül, hogy sérülést okoznának.

Ideális marketing lehetőség

A Párna Doboza nemcsak egy egyszerű csomagolóeszköz, hanem egyben kiváló marketing eszköz is. A doboz felületére nyomtatott egyedi grafika lehetővé teszi, hogy a vállalkozás logója, elérhetősége vagy akár egy rövid üzenet is megjelenjen rajta. Ezáltal minden egyes kártya csomagolása egyben a vállalkozás vizuális megjelenésének része is lesz.

Védelem és stílus egyben

A párna doboz nemcsak védelmet nyújt a plasztikkártyáknak, hanem stílust is kölcsönöz nekik. Az elegáns megjelenése és az egyedi nyomtatási lehetőség miatt a doboz segít kiemelni a termékeket a versenytársak közül, valamint pozitív benyomást kelt a vásárlókban.

Ez a tok tehát egy kiváló választás plasztikkártyák csomagolásához, amely praktikus, védelmet nyújt, és ideális marketing eszköz is egyben.

  • Prémium felület nemesítéssel
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Párna doboz (T-09)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…