Termékeink

Kulcskártya – 2 részes (nagy)

A két részes kulcskártya egy hatékony üzleti stratégia, amely segít az ügyfélszám és a bevétel növelésében. Az okos és modern kulcskártya két részből áll, amelyek közül az egyik könnyedén leválasztható és átadható. A második rész nem csupán egy névjegy, hanem egy valódi kapcsolatépítő eszköz is, amely hűséget fejez ki és vonz új ügyfeleket.

Ez a kulcskártya gyakorlatilag a fő bankkártya és a társkártya összeolvadása, azonban nem csak a hűségkártyák előnyeit kínálja, hanem a kulcskártyákét is. Az egyszerűség miatt ügyfelei örömmel osztják meg a kulcskártya második részét, ami fokozza a visszatérő ügyfelek arányát és megszilárdítja a hűséget.

A vállalkozás igényeinek megfelelően választhat plasztikkártya alapanyagok közül, akár a vastag, 760 mikron vastagságú bankkártya minőséget, akár a vékonyabb, 440 mikronos opciót. Környezettudatos megoldásra vágyik? Akkor az újrahasznosított kartonok közül választhat, legyen az a 720 grammos vagy 350 grammos változat, vagy éppen a 350 grammos műnyomó karton.

A plasztikkártya felületét is testre szabhatja igényei szerint. A fényes laminálás élénkíti a vizuális vonzerőt és hosszú élettartamot biztosít, míg a matt laminálás diszkrét eleganciát kölcsönöz. A laminálás nélküli változat pedig a természetességet hangsúlyozza.

A színek szintén kulcsszerepet játszanak. A hagyományos fehér alapváltozat mellett választhat átlátszót, ezüstöt, aranyat vagy akár különböző metál alapokat is.

A különleges tulajdonságok közül is választhat, például az RFID chipet a könnyű azonosításhoz. A változó kezelés pedig lehetővé teszi extra információk hozzáadását, mint például QR-kódok, vonalkódok vagy szöveges változók. Ezen felül a dombornyomás, arany/ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram és lyukasztás lehetőségekkel egyedülálló és vonzó kulcskártyákat teremthet az üzleti célokra.

  • Fényes vagy matt felülettel kérhető
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kulcskártya – 2 részes (nagy)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…