Termékeink

Klubkártya

Ez a plasztikkártya kiemeli az egyediséget és kiválóságot. A gondosan tervezett klubkártya a klubtagok büszkesége lesz. Az azonosítás mellett számos további opciót kínálunk, például fényképes, aláírásos, hologramos, mágnescsíkos vagy akár RFID-chippel felszerelt kártyákat.

Fontos megjegyezni, hogy a klubkártya nem csupán azonosításra szolgál, hanem az klub arculatának is részét képezi. A kártya segítségével kiemelheti exkluzív klubját és tagjait.

A választható anyagok lehetővé teszik, hogy a klubkártya tartós és elegáns legyen. A masszív, 760 mikron vastagságú anyag hosszú élettartamot és ellenállóságot biztosít, de elérhető a könnyebb és praktikusabb 440 mikron vastagságú opció is. Emellett választhat az újrahasznosított kartonok közül is.

A felületkezelés hozzájárulhat ahhoz, hogy a klubkártya még stílusosabb és esztétikusabb legyen. Választhat fényes laminálást, matt laminálást vagy akár laminálás nélküli felületet a kártyán.

A választható színek lehetőséget adnak arra, hogy a klub logójához és arculatához illeszkedő kártyát hozzon létre. A hagyományos fehér alapú kártya klasszikus megjelenést biztosít, míg az átlátszó alapú változat modern és stílusos hatást sugároz.

Az RFID chip lehetővé teszi az egyszerű beléptetést és azonosítást, míg a változó kezelés QR-kódokkal és vonalkódokkal további információkat nyújthat. A dombornyomás, arany vagy ezüst felülnyomás, valamint a hologram tovább emeli a kártya exkluzivitását.

A klubkártya valós értéket képvisel mind az klub, mind a tagok számára. Kifejezi a klub egyediségét és exkluzivitását, miközben praktikus és biztonságos az azonosításban. A kreatív megjelenés és a választható tulajdonságok révén a klubkártya hűséges és büszke tagokat vonz és megtart.

  • Fényes vagy matt felülettel kérhető
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Klubkártya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…