Termékeink

Kinyitható tok (T-13)

A kinyitható plasztikkártya tartó egy olyan praktikus eszköz, amely ideális megoldást kínál a kártyák tárolására. A belső rész kialakításának köszönhetően a kártya rejtve marad a tokban, és a kártya méretéhez igazított nyílás biztosítja a könnyű elhelyezést.

Kényelem és Biztonság

Amikor a kártya a tokban van, zárt állapotban rejtve marad, így biztonságban tárolhatók benne a személyes információk vagy az egyedi grafika. Ezenkívül a kinyitható tok esztétikus megjelenést kölcsönöz a kártyának, így nem csupán praktikus, de stílusos kiegészítője is lehet mindennapi viseletünknek.

Speciális Kialakítás és Funkciók

A kinyitható plasztikkártya tartó kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén és biztonságosan tárolható legyen benne a kártya. A tok jobb oldalán található méretre szabott nyílás segítségével könnyen elhelyezhető és kivéhető a kártya, miközben zárt állapotban nem látható. Ez a megoldás nemcsak a kártya védelmét szolgálja, de egyúttal a kényelmet és biztonságot is biztosítja a használó számára.

Végszó

A kinyitható plasztikkártya tartó ideális választás mindazok számára, akik szeretnék biztonságban tudni kártyáikat, miközben stílusos és praktikus kiegészítőt keresnek mindennapi használatra. A speciális kialakításnak köszönhetően könnyedén és biztonságosan tárolható benne a kártya, miközben az zárt állapotban nem látható, így a személyes információk vagy az egyedi grafika biztonságban maradnak.

  • Prémium felület nemesítéssel
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kinyitható tok (T-13)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…