Termékeink

Kinyitható tok (T-02)

Örömmel mutatjuk be az igényes és elegáns kártyatartóinkat, melyek már kis mennyiségtől elérhetőek. Ezek a kártyatartók nem csupán védelmet nyújtanak plasztikkártyáinak, hanem bemutatják és kiemelik azokat is. A termék tervezésekor a esztétikus megjelenés és a praktikus használat tökéletes összhangját tartottuk szem előtt.

Kinyitható tok kialakítás

A bal oldali kinyitható tok kialakításában kiemelkedően fontos szempont volt a plasztikkártyák méretéhez igazított nyílás, amely lehetővé teszi a kártyák könnyed és precíz behelyezését. Emellett a jobb oldali fül elegánsan hajlik vissza a bal oldalra, gondoskodva a tökéletes zárási élményről és a kártyák megbízható tárolásáról. Az egyedi és lenyűgöző megjelenés érdekében mindkét oldalon megjelenő grafika különlegessé teszi e kártyatartókat.

Méretek és anyagok

A kártyatartó mérete 252 x 82 mm, amely tökéletesen illeszkedik a standard méretű plasztikkártyákhoz. Választható alapanyagként elérhető a 350 grammos műnyomó karton, amely a tartósságot és minőséget garantálja. További alternatívaként a környezettudatos megközelítést előnyben részesítőknek 350 grammos újrahasznosított karton is rendelkezésre áll.

Felületkezelés

A felületkezelés terén változatos lehetőségeket biztosítunk. A fényes laminálás csillogó, elegáns megjelenést biztosít, míg a matt laminálás visszafogottabb, mégis stílusos hatást kelt. Az egyszerűséget és természetességet kedvelők számára elérhető a laminálás nélküli verzió, amely letisztult és puritán megjelenést kölcsönöz.

Exkluzív megjelenési lehetőségek

További exkluzív megjelenési lehetőségeket is kínálunk, például formalakkozás, aranyozás és ezüstözés formájában, amelyekkel egyedülálló és luxus hatást érhet el a kártyatartók esetében.

Tökéletes választás minden céges eseményre

Legyen szó vállalati eseményről, konferenciáról vagy egyszerűen csak céges kártyáiról, ezek a kártyatartók ideálisak a hatékony védelem és elegancia új dimenziójába való lépéshez. Ne habozzon választani, ha stílusos és professzionális kártyatartót keres tárolásra és bemutatásra! Válassza ki kártyatartóinkat, és tegye különlegessé kártyatartóit a választható grafikával és felületkezelésekkel!

  • Fényes vagy matt felülettel kérhető
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kinyitható tok (T-02)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…