Termékeink

Kártya levélhez (T-10)

Ez a tok ideális választás plasztikkártyák postai küldéséhez. A tartó belsejében könnyedén elhelyezhető a kártya, amely a jobb oldalon található mérethez igazított nyíláson keresztül kerül beillesztésre. Az egyedi biztonsági zár pedig kizárólag szándékos nyitással nyitható meg, így biztosítva a kártya sértetlenségét és védelmét.

Funkciók és előnyök

A plasztikkártya tartó számos előnnyel rendelkezik, amelyek ideálissá teszik a kártyák biztonságos szállításához és tárolásához.

  • Biztonságos tárolás: A tokban elhelyezett kártya megfelelő védelmet kap a külső behatások ellen, így biztosítva sértetlenségét.

  • Praktikus méret: A kártya tartó nagysága lehetővé teszi, hogy a legtöbb standard plasztikkártya könnyedén beférjen, így ideális választás a mindennapi használatra és postai küldéshez egyaránt.

  • Egyedi biztonsági zár: A tokot csak szándékos nyitás esetén lehet kinyitni, így garantálva a kártya biztonságát.

Összegzés

A kártya levélhez kártya tartónk ideális megoldást nyújt műanyag kártyák biztonságos szállításához és tárolásához. A praktikus mérete, valamint az egyedi biztonsági zár biztosítja a kártyák sértetlenségét és védelmét. Legyen szó hivatalos vagy postai küldésről, ez a tartó megfelelő választás lehet azok számára, akik kártyáik biztonságos tárolását és szállítását szeretnék biztosítani.

  • Prémium felület nemesítéssel
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kártya levélhez (T-10)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…