Termékeink

Fényképes azonosító kártya

A fényképes azonosító kártyák mindennapjainkban egyre népszerűbbek, mivel kiváló megoldást nyújtanak az azonosítás és beléptetés terén, legyen szó munkahelyekről vagy más intézményekről. Ezek a kártyák kényelmesek, tartósak és esztétikusak, és a rendszeres használat miatt kiemelten fontos, hogy magas minőségűek és kopásállóak legyenek.

Ezen kártyák funkciója az egyszerű azonosításnál tovább terjed, hiszen jelentősen hozzájárulhatnak az intézmény vagy cég arculatának erősítéséhez is. A vállalati logó vagy más egyedi grafika elhelyezésével egységes és professzionális megjelenést teremthetnek.

Az alapanyag kiválasztásakor számos lehetőség közül választhatunk, mint például a vastag vagy vékony bankkártya minőségű alapanyag, valamint újrahasznosított karton vagy műnyomó karton.

A felületkezelés terén szintén számos lehetőség adódik, beleértve a fényes laminálást, a matt laminálást vagy akár a laminálás nélküli változatot. A kártya színét is testre szabhatjuk, legyen szó hagyományos fehérről, átlátszó alapú kártyáról vagy akár ezüst és arany alapokról, valamint metál színekről.

A plasztikkártya egyéb tulajdonságait is testre szabhatjuk igényeink szerint. Az RFID chippel felszerelt változat például gyorsabb és hatékonyabb az azonosítás során. A változó kezelés lehetőséget nyújt QR-kódok, vonalkódok, szöveges változók vagy más egyedi információk elhelyezésére a kártyán. A dombornyomás, arany vagy ezüst felülnyomás, pantone nyomás és más speciális technikák pedig exkluzívabb megjelenést eredményeznek.

Összefoglalva, a fényképes azonosító kártya nem csupán egyszerűsíti az azonosítást és beléptetést, hanem lehetőséget ad cégeknek és intézményeknek az arculat erősítésére és egyedi megjelenés kialakítására. Válassza a plasztikkártyát a biztonságos és stílusos megoldásért! A plasztikkártya sokkal több, mint egy egyszerű kártya – az azonosítás és arculat erősítésének új szintje!

  • Fényes vagy matt felülettel kérhető
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fényképes azonosító kártya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…