Termékeink

Beléptetőkártya

A különböző intézmények és vállalkozások számára ma már kiemelten fontos a biztonság és az ellenőrzés. A plasztik beléptetőkártya megoldást nyújt erre, lehetővé téve, hogy csak az illetékesek léphessenek be a megfelelő területekre, és csak a hozzájuk engedélyezett helyeket látogathassák. Ezek a modern kártyák, melyek több biztonsági jellemzőt is magukban foglalnak, egyre népszerűbbek bankokban, hivatalokban, közintézményekben és egészségügyi központokban is.

A kártyák alapanyagai között megtalálható a masszív, 760 mikron vastagságú bankkártya minőségű opció, valamint a vékonyabb, 440 mikronos változat. Környezettudatos alternatívaként az újrahasznosított karton is elérhető: 720 és 350 gramm variációk, valamint 350 gramm műnyomó karton.

A beléptetőkártya felületkezelése is testre szabható. A fényes laminálás exkluzivitást sugall, a matt laminálás kifinomult látványt és érzetet kelt vagy laminálás nélkül megőrizheti a kártya eredeti érzetét és színét. A kártyák színe is választható, lehet hagyományos fehér, átlátszó vagy akár különféle metál színek, mint az arany vagy az ezüst.

A plasztikkártya további jellemzőit is személyre szabhatjuk. Az RFID chip használata lehetővé teszi egyszerű és hatékony beléptetést. A változó kezelés QR-kódok, vonalkódok vagy szöveges változók elhelyezésére szolgál a kártyán. A dombornyomás, arany vagy ezüst felülnyomás, pantone nyomás és más speciális technikák pedig további exkluzív megjelenést biztosítanak.

A hologram, mágnescsík, lekaparható réteg és lyukasztás további biztonsági opciókat kínálnak, amelyek összességében hatékonyabbá és biztonságosabbá teszik a belépőkártyákat. Az aláíráscsík pedig lehetőséget ad a kártya személyreszólóvá tételére.

Összességében ez a plasztikkártya sokoldalú megoldást kínál a biztonságos és ellenőrzött beléptetés területén. A különböző alapanyagok és számos speciális tulajdonság lehetőséget ad testreszabott és professzionális megjelenésű kártyák létrehozására, amelyek hozzájárulnak az intézmények és vállalkozások hatékony és biztonságos működéséhez.

  • Fényes vagy matt felülettel kérhető
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Beléptetőkártya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…