Termékeink

Azonosító plasztikkártya

Az irodaházakban, gyógyító centrumokban, sportlétesítményekben és más helyeken, ahol hatékony eszközre van szükség a mindennapi munkavégzéshez, az azonosító plasztikkártya elengedhetetlen szerepet tölt be. A plasztik kártya kulcsfontosságú szerepet játszik a biztonság és hatékonyság terén, és nem csupán azonosítási célokat szolgál, hanem harmonikusan beilleszkedik a vállalkozás arculatába, valamint kiváló reklámeszközként is funkcionál.

 A kártya minősége kiemelt figyelmet kap nálunk, mivel tudjuk, hogy hosszú távon és folyamatosan használják a tulajdonosok. Kínálatunkban megtalálható a bankkártya minőségű, vastagabb 760 mikron alapanyag, illetve a vékonyabb 440 mikron alapanyag. Környezettudatos választás esetén ajánljuk a 720 grammos újrahasznosított kartont és a 350 grammos újrahasznosított kartont. Emellett rendelkezésre áll a 350 grammos műnyomó karton is.

A plasztikkártya felületkezelését gondosan személyre szabhatja az igényeinek és esztétikai preferenciáinak megfelelően. A fényes laminálás, matt laminálás vagy laminálás nélküli kivitel mind hosszú élettartamot és elegáns megjelenést biztosít a kártyának. A kártya színét is testreszabhatja az adott célhoz igazodva. A hagyományos fehér alap mellett választhat az átlátszó, ezüst és arany alapok közül, illetve különféle metál alapokkal is feldobhatja a kártyát.

Az azonosító kártya speciális tulajdonságai között kiemelkedik az RFID chip beépítése, ami elektronikus azonosítást és biztonságos hozzáférést tesz lehetővé a megfelelő területekre. Emellett lehetőség van a változó kezelésre, amely magában foglalja az egyedi QR-kódot, vonalkódot és szöveges változókat.

Ne hagyja figyelmen kívül a dombornyomást, arany és ezüst felülnyomást, pantone nyomást (PMS), formalakkozást, aláíráscsíkot, mágnescsíkot, lekaparható réteget, hologramot és lyukasztást sem, melyek együttesen egyedivé és hatékonyabbá tehetik az azonosító kártyát.

Garantáljuk, hogy olyan azonosító plasztikkártya kerül az Ön kezébe, amely nem csak a hatékonyságot és biztonságot növeli, de a márka megjelenését és az üzenetet is erősíti!

  • Fényes vagy matt felülettel kérhető
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Azonosító plasztikkártya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…