Termékeink

Átlátszó plasztikkártya

A hagyományos kártyákkal szemben az átlátszó plasztikkártyák egyedi és izgalmas alternatívát nyújtanak.

Az átlátszó kialakítás lehetővé teszi a tartalom részleges vagy teljes láthatóságát, így egyedi megjelenést és vonzerőt biztosít. Az átlátszó plasztikkártyák ideális választás lehetnek azoknak a vállalkozásoknak, akik exkluzivitást és eleganciát szeretnének sugározni. A kártyák átlátszó designja lehetővé teszi a vállalkozás logójának, nevének és más grafikai elemeknek bemutatását, ezáltal hozzájárulva a márkaismertség növekedéséhez és hatékony céges azonosításhoz.

Az átlátszó plasztikkártyák vastag, 760 mikron vastagságú bankkártya minőségű plasztikból készülnek, és rendkívüli testreszabási lehetőségeket kínálnak. A kártya felületét szabadon formálhatja a vállalkozás stílusának megfelelően. A fényes laminálás kiemeli a vizuális vonzerőt és hosszabb élettartamot biztosít a kártyának, míg a matt laminálás diszkrét eleganciát kölcsönöz neki. Ha azonban a természetesség és az egyszerűség a cél, akkor a laminálás nélküli változat a megfelelő választás.

A színek kiválasztása kulcsfontosságú a kártya tervezésében. Az átlátszó plasztikkártyákhoz a hagyományos fehér alapválasztáson túl az átlátszó, ezüst, arany vagy különféle metál árnyalatok is rendkívül vonzó lehetőségeket kínálnak. Ezek a színek nemcsak megjelenést kölcsönöznek a kártyának, hanem hangsúlyozzák annak egyediségét és exkluzivitását.

Az átlátszó plasztikkártyák számos speciális tulajdonságot kínálnak, mint például RFID chip beépítésével könnyű azonosítás, változó kezelés lehetősége extra információk, például QR-kódok, vonalkódok vagy szöveges változók megjelenítésére, valamint dombornyomás, arany/ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram és lyukasztás opciók személyre szabott kártyák készítésére. Ezek az egyedi kártyák erősíthetik a márkaidentitást és hozzájárulhatnak a sikeres üzleti tevékenységhez bármilyen célra is használja azokat.

  • Fényes vagy matt felülettel kérhető
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Átlátszó plasztikkártya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…