Termékeink

Ajtónyitó kártya

A pénzintézetek, hivatalok, szállodák és vállalatok számára az ajtónyitó kártya nem csupán a beléptető rendszer alapvető eleme, hanem a teljes biztonsági struktúra nélkülözhetetlen része is. Ez a különleges plasztikkártya biztosítja, hogy csak azok léphessenek be meghatározott területekre, akik rendelkeznek a megfelelő jogosultságokkal. Emellett a szállodák számára az ajtónyitó kártya hatékony marketing eszközként is funkcionál, hiszen a vendégek többször is kézbe veszik és átolvassák a rányomtatott információkat, így növelve az üzenet hatékonyságát és az értékesítési lehetőségeket.

A plasztikkártya alapanyagát széles skálán alakíthatja ki, beleértve a bankkártya minőségű, vastagabb 760 mikron alapanyagot, a vékonyabb 440 mikron alapanyagot. Ha környezettudatos megoldásokat keres, akkor a 720 grammos újrahasznosított karton vagy a 350 grammos újrahasznosított karton közül választhat. A választék részeként elérhető a 350 grammos műnyomó karton is.

A kártyák felületkezelését is személyre szabhatja, választhat fényes laminálás, matt laminálás vagy laminálás nélküli kivitel közül. A kártyák színe is testreszabható, lehetőség van az átlátszó, ezüst, arany és metál alapok használatára.

Ha speciális tulajdonságokra van szüksége, szintén számos lehetőség közül választhat, például RFID chippel és változó kezeléssel ellátott kártyákat, dombornyomást, arany és ezüst felülnyomást, pantone nyomást (PMS), formalakkozást, aláíráscsíkot, mágnescsíkot, lekaparható réteget, hologramot és lyukasztást.

Az ajtónyitó kártyák tehát ideálisak a biztonság és hatékonyság ötvözésére vállalkozásában, miközben hatékony marketing eszközként is kihasználhatóak.

  • Fényes vagy matt felülettel kérhető
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajtónyitó kártya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…