Termékeink

Ajándékkártya

Az ajándékkártya kiemelkedő választás a plasztikkártyák között, hiszen színes és vonzó megjelenésével kiváló értékesítési eredményeket képes elérni. Nem csupán egy ajándék, hanem hatékony reklámhordozó is, amely remek lehetőséget nyújt mind az ügyfeleknek, mind a vevőknek. Rugalmasan alkotják meg a céghez illeszkedő egyedi grafikát, és az Ön elképzelései is iránymutatóak lehetnek a kártya gyártása során. A kiemelkedő népszerűség miatt gyártási kapacitásuk lehetővé teszi nagyobb mennyiségek előállítását is.

A plasztikkártya gyártása mindig gyors határidővel valósul meg, és széles választékban kínálnak alapanyagokat, beleértve a környezetbarát opciókat is. A felületkezelés terén számos lehetőség közül lehet választani, beleértve a fényes laminálást, a matt laminálást vagy a laminálás nélküli megoldást. Emellett szabadon válogathat a különböző színek és alapok között is.

Ha speciális tulajdonságokra van szüksége, akkor RFID chippel, változó kezeléssel (QR-kódokkal, vonalkódokkal, stb.) is kérheti az ajándékkártyákat. Továbbá dombornyomással, arany vagy ezüst felülnyomással, pantone nyomással (PMS), formalakkozással, aláíráscsíkkal, mágnescsíkkal, lekaparható réteggel, hologrammal és lyukasztással tovább fokozhatja a kártyák különlegességét.

Összességében tehát a plasztikkártya lehetőségek kiváló választást jelentenek, hogy különlegessé tegye vállalkozását ajándékkártyákkal, és kiemelje cégét vagy szervezetét egyedi grafikával ellátott plasztikkártyákkal.

  • Fényes vagy matt felülettel kérhető
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándékkártya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…