Termékeink

2 részes kulcskártya

Miután megismerkedett a hatékony kulcskártya koncepciójával, érdemes tovább fokozni a hatékonyságot a 2 részes kulcskártya alkalmazásával. Az újító plasztikkártya két elkülönülő részből áll, amelyek összehangoltan teszik lehetővé a kiterjedtebb ügyfélkapcsolatok kiépítését. Ez nemcsak az új ügyfelek vonzásához járul hozzá, hanem a meglévő ügyfelek elégedettségét is magasabb szintre emeli.

A 2 részes kulcskártya a fő bankkártya és a társ-kártya rendszerét tükrözi, egységesítve a felhasználói élményt. Az okos és modern kulcskártya könnyen átadható másoknak, például családtagoknak, így az ügyfélkör könnyedén bővíthető. Ezáltal nő a bevétel és az elégedett visszatérő ügyfelek száma.

A plasztikkártya alapanyagának kiválasztásakor széles lehetőségek közül válogathat. Az 760 mikron vastagságú bankkártya minőségű plasztik kártya hosszú élettartamot és kiemelkedő minőséget garantál. A vékonyabb, 440 mikron vastagságú verzió is rendelhető. Továbbá elérhető a környezettudatos megoldás, mint például a 720 grammos újrahasznosított karton, a 350 grammos újrahasznosított karton és a 350 grammos műnyomó karton.

A plasztikkártya megjelenését tovább személyre szabhatja a különböző felületkezelésekkel. A fényes laminálás ragyogó és vonzó kártyaképet eredményez, míg a matt laminálás elegáns és visszafogott megjelenést biztosít. Azok számára, akik a természetességet preferálják, elérhető a laminálás nélküli felület is.

A színek választása is jelentős hatást gyakorol a kulcskártya vonzerejére. A hagyományos fehér alap a klasszikus stílust képviseli, míg az átlátszó, ezüst vagy arany alapok modern és elegáns hatást kelthetnek. Emellett a különböző metál alapok is izgalmas lehetőségeket rejtnek magukban.

Az említett kulcskártya további kimagasló tulajdonságai további specifikus opciók választásával bővíthetők. Az RFID chip könnyű azonosítást és hatékony adatkezelést kínál, míg a változó kezelés lehetővé teszi extra információk megjelenítését a kártyán. A dombornyomás, arany és ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram és lyukasztás mind-mind kitűnő eszközök, amelyekkel egyedi és emlékezetes kulcskártyát hozhat létre, mely nem csak adatok tárolására szolgál, de vállalkozása sikerét és vonzerejét is növelheti.

  • Fényes vagy matt felülettel kérhető
  • 100% elégedettségi garancia
  • Akár 1 napos szállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2 részes kulcskártya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…